Appareils et accessoires
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters
Prép. 15min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
red cabbage thickest part of core removed, cut in wedges that fit through feeder250 g
-
carrots peeled150 g
-
spring onions cut in pieces (3 cm)50 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
garlic cloves2
-
plain flour175 g
-
rice flour25 g
-
fine sea salt1 tsp
-
caster sugar (optionnel)1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
water175 g
-
fresh beansprouts100 g
-
oil for frying (e.g. sunflower oil, vegetable oil)200 g
-
sweet chilli sauce20 g
-
tomato sauce (e.g. tomato ketchup)80 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
736.7 mg
Protides
7.6 g
Calories
1467.1 kJ /
350.7 kcal
Lipides
13.4 g
Fibre
5.1 g
Graisses saturées
1.9 g
Glucides
52.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slicing and Grating
44 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Burgers
45 min
Satay Tofu Kebabs
1 godz. 5 min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Vegetarian Pizza (TM6)
1 godz. 40 min
Ratatouille Galette (TM6)
1 godz. 30 min
Ratatouille Galette
1 godz. 30 min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 min
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Nut bolognese
35 min
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
10 min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 godz. 45 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min