Clam Boil

Clam Boil

2.0 1 évaluation
Prép. 20min
Total 55min
4 portions

Ingrédients

  • shallots cut in half
    2
  • garlic clove
    1
  • thyme, fresh leaves only
    4 sprigs
  • bay leaves, dried
    2
  • water
    340 g
  • white wine, dry
    225 g
  • new potatoes scrubbed
    340 g
  • sweet corn cobs cut into rounds (2.5 cm/1 in.)
    4
  • linguica sausage cut into pieces (5 cm/2 in.)
    340 g
    340 g andouille sausage, pre-cooked
  • clams cherrystone clams, scrubbed
    910 g
  • mussels in the shell, rinsed, scrubbed and beards removed
    910 g
  • unsalted butter diced
    115 g
  • lemon cut into wedges
    1
  • baguette sliced, to serve
    1

Infos nut. par 1 portion

Calories 1319.9 kcal / 5522.4 kJ
Protides 87 g
Lipides 60.3 g
Glucides 98.6 g
Fibre 7.2 g
Graisses saturées 26.2 g
Sodium 3118.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...