Appareils et accessoires
Caramel Sous-Vide Pineapple
Prép. 10min
Total 1h 30min
12 pieces
Ingrédients
-
pineapple (approx. 25 oz)1
-
liquid caramel divided16 oz
-
star anise divided2
-
pink peppercorns divided20
-
water to fully submerge bags (not higher than the max fill level)
-
lemon juice1 oz
-
ice cream or coconut sorbet, to serve
-
pistachios to garnish
-
fresh mint leaves to garnish6
Niveau
facile
Infos nut. par 2 pieces
Sodium
187.1 mg
Protides
4.5 g
Calories
1548.4 kJ /
370.1 kcal
Lipides
6.4 g
Fibre
2.5 g
Graisses saturées
1.9 g
Glucides
79.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pineapple Passion
18 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Spaghetti Carbonara Pie
Pas d’évaluation
Slow Cooked Potatoes (TM6)
45min
Gefilte Fish
1h 10min
Ground Coffee
5min
Coarsely Chopped Nuts
5min
Chopped Garlic
5min
Simnel Cake
4h 20min
Sous-vide Honeyed Figs
1h
Sautéing 14 oz Carrots
20min
Sautéing 7 oz Carrots
15min
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1h 20min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)
2h 10min