
Appareils et accessoires
Sun-Dried Tomato Pizza Dough
Prép. 20min
Total 4h
12 slices
Ingrédients
Sun-Dried Tomato Pesto
-
Parmesan cheese diced3 oz
-
sun-dried tomatoes, in oil plus 2 oz oil8 oz
-
fresh basil leaves½ oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil4 oz
-
salt½ tsp
Dough
-
water7 oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
pasta flour (type 00)6 ½ oz
-
all-purpose flour plus extra to dust5 oz
-
salt½ tsp
Infos nut. par 1 slice
Calories
262.4 kcal /
1098 kJ
Protides
8.4 g
Lipides
12.2 g
Glucides
32 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
2.6 g
Sodium
339.9 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Pizza Pizzazz
7 Recettes
États-Unis
États-Unis