Pina Colada Layer Cake

Pina Colada Layer Cake

4.7 6 évaluations
Prép. 50min
Total 2h 30min
8 portions

Ingrédients

Cake Batter
  • non-stick spray oil
  • all-purpose flour
    285 g
  • baking powder
    2 ¼ tsp
  • salt
    ½ tsp
  • sugar
    325 g
  • unsalted butter diced, room temperature
    170 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • large eggs
    3
  • coconut milk
    170 g
  • rum
    60 g
  • coconut, shredded, unsweetened
    30 g
Pineapple Filling
  • canned crushed pineapple, in juice drained
    570 g
  • sugar
    60 g
  • cornstarch
    1 tbsp
Frosting
  • heavy whipping cream, 30-40% fat
    450 g
  • icing sugar
    70 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • coconut extract
    1 tsp
Assembly
  • pineapple, fresh (optionnel) slices, to decorate
  • coconut, flaked, unsweetened to decorate
  • pineapple, fresh (optionnel) crown, to decorate

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 313.9 mg
Protides 9.5 g
Calories 3598 kJ / 860 kcal
Lipides 46.4 g
Fibre 2.6 g
Graisses saturées 29.8 g
Glucides 98.4 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...