Aloha Carrot Cake
TM6 TM5

Aloha Carrot Cake

4.7 (44 évaluations )

Ingrédients

Cake

  • 100 g vegetable oil, plus extra to grease
  • 200 g all-purpose flour, plus extra to dust
  • 170 g carrots (approx. 3 medium), peeled, cut into pieces, plus extra, thinly sliced, to garnish
  • 200 g sugar
  • 2 large eggs
  • 1 tsp baking powder
  • 1 tsp baking soda
  • 1 tsp ground cinnamon
  • ¼ tsp salt
  • ¼ tsp ground nutmeg
  • 225 g canned crushed pineapple, in juice, undrained
    ou 225 g canned pineapple pieces, in juice, undrained

Cream Cheese Frosting

  • 85 g cream cheese, chilled, cut into 4 pieces
  • 30 g unsalted butter, room temperature
  • 2 - 3 tsp lemon juice
    ou 2 - 3 tsp pineapple juice
  • 200 g icing sugar
  • ¼ tsp ground nutmeg

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1405.8 kJ / 336 kcal
Protides
3.8 g
Glucides
50.3 g
Lipides
13.9 g
Graisses saturées
3.5 g
Fibre
1.3 g
Sodium
382.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives