Appareils et accessoires
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5)
Prép. 20min
Total 2h
4 portions
Ingrédients
-
soy sauce2 oz
-
honey1 ½ oz
-
brown sugar½ oz
-
rice vinegar1 oz
-
grated fresh ginger1 tsp
-
chili powder¼ tsp
-
2 ½ oz water, (rice wine)sake (rice wine)2 ½ oz
-
chicken thighs, skin on and bone in (approx. 6 oz ea.)4
-
water48 oz
-
lemon juice2 tsp
-
corn starch1 ½ tsp
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
spring onion cross-sliced1 - 2
-
fresh chili cored, cut diagonally1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
24 g
Calories
1291 kJ /
309 kcal
Lipides
15 g
Fibre
0.5 g
Glucides
15 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Lemon Garlic Chicken
30 min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min
Beef and Broccoli Sauté
30 min
Huli Huli Chicken Skewers
50 min
Beef Short Rib Chili
1 godz. 25 min
Korean Beef Bowl
1 godz.
Korean Beef Sauté
1 godz. 25 min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Orange Herb Chicken and Rice
50 min
Kung Pao Chicken
1 godz. 5 min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 godz. 35 min
Thanksgiving Stuffing Meatloaf
1 godz. 30 min