Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde

Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde

4.9 13 évaluations
Prép. 40min
Total 3h 10min
10 pieces

Ingrédients

Prepping Husks and Filling
  • dried corn husks (see Tip)
    10 - 15
  • cold water to rinse
  • boiling water to soak
  • poblano chilies
    3
  • vegetable oil to coat
  • Oaxaca cheese
    10 oz
Salsa Verde
  • green tomatillos husks removed, quartered
    13 oz
  • white onion cut into pieces
    4 oz
  • garlic clove
    1
  • serrano chili stem removed
    1
  • fresh cilantro leaves only
    ½ oz
  • fresh epazote leaves
    5
  • salt
    ¾ tsp
  • canned chipotle chili
    1
Masa
  • vegetable shortening in pieces
    3 oz
  • masa harina
    14 oz
  • salt
    1 ¾ tsp
  • baking powder
    1 ½ tsp
  • water divided
    17 - 22 oz
Tamales
  • water
    60 oz

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 piece

Sodium 978.9 mg
Protides 22.4 g
Calories 3343.9 kJ / 799.2 kcal
Lipides 24.3 g
Fibre 12.9 g
Graisses saturées 8.3 g
Glucides 128.9 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...