Appareils et accessoires
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
Prép. 10min
Total 30min
6 portions
Ingrédients
-
200 g feta cheese, cut into piecespanela cheese (Mexican fresh cheese) cut into pieces200 g
-
onions halved300 g
-
tomatoes cut into pieces300 g
-
oil30 g
-
2 stock cubeshomemade chicken stock paste2 heaping tsp
-
chicken breast, skinless, boneless cut into pieces (3-4 cm)1000 g
-
30 g brown sugarpiloncillo cut into pieces (see Tip)30 g
-
canned chipotle chillies (in adobo sauce)30 - 80 g
-
dried bay leaves2
-
18 taco shellsMexican tostadas18
-
sour cream200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1853.8 mg
Protides
68.3 g
Calories
4834.8 kJ /
1155.5 kcal
Lipides
45.9 g
Fibre
1.6 g
Graisses saturées
21.2 g
Glucides
125.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cooking Experience
17 Recettes
Canada
Canada
Cooking Experience
17 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30min
Chicken Enchiladas
40min
Pork Tortas
2h 20min
Beef Tostadas
1h 10min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Carnitas
50min
Pozole Verde
2h
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40min
Tinga de Pollo
40min
Tinga de pollo (shredded chicken)
35min
Tortilla Soup
25min