Appareils et accessoires
Romige champignonsoep
Prép. 10min
Total 20min
4 porties
Ingrédients
-
verse champignons gehalveerd of in vier gesneden400 g
-
water500 - 600 g
-
melk200 g
-
1 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaaktgroentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
bloem50 g
-
zout½ tl
-
room50 g
-
verse peterselie alleen de blaadjes4 takjes
-
roomkaas (optionnel)40 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
7 g
Calories
550 kJ /
132 kcal
Lipides
9 g
Glucides
5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Pompoensoep
35 min
Romige aspergesoep
25 min
Broccolisoep
15 min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 min
Hongaarse champignonsoep
30 min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 min
Zachte wortelsoep met venkel
40 min
Broccolisoep met volkoren croutons
40 min
Romige tomatensoep
25 min
Romige erwtensoep
40 min
Romige courgettensoep
25 min
Zachte bloemkoolsoep
50 min