Focaccia with Roasted Grapes and Taleggio

Focaccia with Roasted Grapes and Taleggio

4.5 4 évaluations
Prép. 15min
Total 2h
8 portions

Ingrédients

  • water
    230 g
  • caster sugar
    10 g
  • dried instant yeast (7 g)
    1 heaped tsp
    15 g fresh yeast, crumbled
  • gluten-free bread flour
    250 g
  • rice flour
    50 g
  • olive oil plus 2 Tbsp and extra for greasing
    25 g
  • xanthan gum
    1 tsp
  • fine sea salt to taste
    ½ - 1 tsp
  • seedless red grapes
    10
  • Taleggio cheese cut in small pieces
    100 g
    Brie cheese, cut in small pieces
  • fresh rosemary leaves only
    2 sprigs
  • coarse sea salt (optionnel) for garnishing
    1 pinch

Infos nut. par 1 portion

Calories 246.8 kcal / 1032.7 kJ
Protides 4.1 g
Lipides 9.6 g
Glucides 33.2 g
Fibre 1.7 g
Graisses saturées 2.9 g
Sodium 506.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...