Chocolate Lava Cake with Mocha Ice Cream

Chocolate Lava Cake with Mocha Ice Cream

4.6 9 évaluations
Prép. 15min
Total 8h 30min
6 portions

Ingrédients

Mocha Ice Cream
  • raw cashew nuts
    150 g
  • coconut milk
    230 g
  • unsweetened cocoa powder
    30 g
  • coconut sugar
    120 g
  • agave syrup
    15 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • instant espresso powder
    3 tsp
  • fine sea salt
    1 pinch
Chocolate Lava Cakes
  • vegan dark chocolate small pieces or callets
    150 g
  • coconut butter plus extra for greasing
    150 g
  • caster sugar to taste
    75 - 80 g
  • eggs (approx. 3 medium eggs)
    180 g
  • cornflour
    5 g
  • rice flour
    35 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 98.2 mg
Protides 12.7 g
Calories 3270.7 kJ / 781.7 kcal
Lipides 53.4 g
Fibre 5.6 g
Graisses saturées 36.3 g
Glucides 64.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...