Appareils et accessoires
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
Prép. 10min
Total 40min
6 portions
Ingrédients
-
broccoli florets140 g
-
vegan cream cheese225 g
-
cashew nuts140 g
-
dairy-free milk of choice unsweetened180 g
-
lemon juice15 g
-
nutritional yeast flakes2 Tbsp
-
cornflour1 Tbsp
-
salt1 ½ tsp
-
garlic powder1 tsp
-
onion powder1 tsp
-
sweet paprika½ tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
739 mg
Protides
10.7 g
Calories
1125.7 kJ /
269 kcal
Lipides
19.4 g
Fibre
2.6 g
Graisses saturées
7.4 g
Glucides
16.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dip It or Spread It
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Vegetarian Medallions
1h 10min
Dairy-free Cashew Nut Spread
12h 10min
Artichoke And Tofu Dip
5min
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30min
Vegan Parmesan
15min
Vegan Mayonnaise
15min
Vegan Pesto
10min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1h 5min
Herb Cashew Spread
8h 10min
Vegan Coconut Cake
50min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min