Appareils et accessoires
Buckwheat Crispbread
Prép. 10min
Total 1h 30min
10 pieces
Ingrédients
-
buckwheat grains (see tip)120 g
-
oat bran (see tip)30 g
-
rolled oats (see tip)50 g
-
amaranth grains puffed (see tip)30 g
-
mixed seeds (e.g. sesame, poppy, chia, flax, sunflower, pumpkin)100 g
-
sunflower oil30 g
-
water250 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
176.2 mg
Protides
5.3 g
Calories
685.5 kJ /
163.8 kcal
Lipides
9.2 g
Fibre
3.5 g
Graisses saturées
1.1 g
Glucides
18.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Free From
76 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
White Bean and Feta Dip
5min
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1h
Dairy-free Cashew Nut Spread
12h 10min
Amaranth Crispbread
1h 15min
Roasted Cauliflower Houmous
30min
Brown Rice Milk (Metric)
10min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30min
Spelt Salad with Burmese Tofu
9h 10min
Spelt and Buckwheat Bread
1h 55min
Avocado and Cashew Chocolate Mousse
5min
Nut Bread
1h 20min
Chocolate Chestnut Torte -Torta di cioccolato e castagne
3h 50min