Appareils et accessoires
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
Prép. 20min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
cooking oil30 g
-
fresh ginger cut in slices10 g
-
spring onion cut in 3 cm pieces2 sprigs
-
fresh prawn whiskers removed400 g
-
salt1 tsp
-
light soy sauce1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tbsp
-
sugar30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
21 g
Calories
801 kJ /
191 kcal
Lipides
8 g
Fibre
0 g
Glucides
8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Let's Celebrate Chinese New Year
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken porridge with century egg
30min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
Oil-free honey chicken wings
50min
Stir Fried Whole Fish
20min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50min
Salted Fish Pork Belly
30min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Lemon Chicken
25min
Tomato-egg soup
20min
White Radish Pork Rib Soup
3h