Cantonese Steamed Fish

Cantonese Steamed Fish

4.5 17 évaluations
Prép. 10min
Total 40min
4 portions

Ingrédients

  • soy sauce
    70 g
  • water
    770 g
  • sugar
    20 g
  • coriander roots
    4 sprigs
  • pomfret fish (approx 600 g), descaled and gutted, scored
    1
  • spring onions tied into knots, plus extra thinly sliced for garnishing
    2 sprigs
  • fresh ginger slices
    3 cm
  • Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (optionnel)
    1 tbsp
  • coriander leaves to garnish
    2 sprigs
  • shallot oil to garnish
    2 tbsp
  • fresh red chilli deseeded, thinly sliced, to garnish
    1

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 735 mg
Protides 30 g
Calories 1207 kJ / 289 kcal
Lipides 14 g
Fibre 1 g
Graisses saturées 5 g
Glucides 9 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...