Dried Scallop Fish Slice Congee

4.7 3 évaluations
Prép. 5min
Total 30min
5 portions

Ingrédients

  • fish fillets (threadfin), with skin, sliced
    400 g
  • toasted sesame oil
    2 tsp
  • salt
    1 tsp
  • cornflour (starch)
    1 tsp
  • white pepper powder
    ½ tsp
  • white Jasmine rice rinsed
    120 g
  • dried scallops (approx. 20g), soaked to soften
    2
  • chicken stock
    1500 g
  • fresh ginger shredded, soaked in water
    30 g
  • spring onions thinly sliced
    1 sprig
  • fresh red chilli sliced
    1
  • fried garlic
    1 tbsp
  • white pepper powder
    1 pinch
  • soy sauce
    1 tbsp

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1022.6 mg
Protides 28 g
Calories 1466.2 kJ / 350.4 kcal
Lipides 7.6 g
Fibre 0.6 g
Graisses saturées 1.8 g
Glucides 40.8 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...