Appareils et accessoires
Dried Scallop Fish Slice Congee
Prép. 5min
Total 30min
5 portions
Ingrédients
-
fish fillets (threadfin), with skin, sliced400 g
-
toasted sesame oil2 tsp
-
salt1 tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
-
white pepper powder½ tsp
-
white Jasmine rice rinsed120 g
-
dried scallops (approx. 20g), soaked to soften2
-
chicken stock1500 g
-
fresh ginger shredded, soaked in water30 g
-
spring onions thinly sliced1 sprig
-
fresh red chilli sliced1
-
fried garlic1 tbsp
-
white pepper powder1 pinch
-
soy sauce1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1022.6 mg
Protides
28 g
Calories
1466.2 kJ /
350.4 kcal
Lipides
7.6 g
Fibre
0.6 g
Graisses saturées
1.8 g
Glucides
40.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
We can Work Magic out of Simple Things
37 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Pas d’évaluation
KL Hokkien Noodles
35min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20min
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45min
Green Papaya Fish Soup
2h 15min
Cantonese Steamed Fish
40min
Hakka Rice Wine Chicken
1h 25min
Steamed Seafood Tower
40min
Ginger Scallion Fish Slices
40min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1h 30min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min