Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
TM6 TM5

Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets

4.0 (3 évaluations )

Ingrédients

  • 1700 g water, extra 2 tbsp water for mixing in Step 5
  • 3 tbsp vegetable oil
  • 1 tsp salt
  • 300 g broccoli, rinsed, cut in florets
  • 2 garlic cloves
  • 8 dried Chinese mushrooms, soaked to soften, stems removed
  • 100 g beancurd sheets, dried
  • ¼ tsp dark soy sauce
  • 1 ½ tbsp light soy sauce
  • 1 tbsp oyster sauce
  • 1 ½ tsp sugar
  • ½ tsp sesame oil
  • ½ tsp white pepper powder
  • 1 tbsp cornflour (starch)
  • 5 g wolfberries (goji) (optionnel)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
786 kJ / 188 kcal
Protides
7 g
Glucides
13 g
Lipides
14 g
Graisses saturées
6 g
Fibre
3 g
Sodium
944 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives