Appareils et accessoires
Basil pesto
Prép. 10min
Total 10min
4 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut in pieces60 g
-
pine nuts20 g
-
garlic cloves (optionnel)1
-
fresh basil leaves60 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
salt1 - 2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
262.8 mg
Protides
6.5 g
Calories
1325.9 kJ /
316.9 kcal
Lipides
32.1 g
Fibre
0.4 g
Graisses saturées
6.6 g
Glucides
1.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30min
Quick Gochujang (Korean chilli paste)
10min
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1h
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Cholent
4h 50min
Yakisoba Rice Vermicelli
40min
Basil pesto
Pas d’évaluation
Leftover Vegetable Stock
50min
Ground Bison Meat
35min
Whisked egg whites
5min
Panzerotti with Ricotta and Sausage - Panzerotti con ricotta e salsiccia
2h
Falafel with Tomato and Coconut Sauce
9h