Appareils et accessoires
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
Prép. 25min
Total 2h 15min
2 portions
Ingrédients
-
fresh parsley leaves½ Tbsp
-
fresh thyme leaves¼ Tbsp
-
dried oregano½ tsp
-
garlic clove1
-
salted butter soft30 g
-
beef fillet steaks (approx. 180-200 g each, 3 cm thick)2
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried bay leaves2
-
water1850 g
-
1 level tsp ascorbic acid powderlemon juice (approx. ½ lemon, see tip)30 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
889.5 mg
Protides
68.1 g
Calories
3534.6 kJ /
844.8 kcal
Lipides
60.9 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
27.5 g
Glucides
2.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feed the Love
22 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2h 40min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2h 25min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Caramelised Red Onion Chutney
24h
Plain Yoghurt in Varoma
12h
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2h 10min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5h
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min