Appareils et accessoires
Lychee Panna Cotta with Rosewater Syrup
Prép. 20min
Total 4h 30min
6 portions
Ingrédients
Lychee Panna Cotta
-
tinned lychees in syrup pitted (drained weight 180 g)425 g
-
double cream500 g
-
whole milk250 g
-
granulated sugar80 g
-
gelatine leaves soaked in cold water for 5 minutes4
Rose Water Syrup
-
caster sugar80 g
-
rose water2 tsp
-
pink food colouring (optionnel)1 - 2 drops
-
dried rose petals2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
4.4 g
Calories
2395 kJ /
572 kcal
Lipides
41.8 g
Glucides
44.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
A Taste of India
72 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Panna cotta
6h 15min
White Chocolate and Raspberry Cheesecake
6h 30min
Salted Caramel Basque Cheesecake
13h 10min
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6h 30min
Amarula Panna Cotta with Coffee Sauce
8h 30min
Cardamom and Rose Shortbread
1h 30min
Lahmacun Pide (Turkish pizza)
1h 20min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Choux Pastry
2h
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min
Crème Pâtissière
15min
Beef Rendang
2h 30min