Appareils et accessoires
Pork Buns (Nikuman)
Prép. 30min
Total 2h
8 portions
Ingrédients
Dough
-
water180 g
-
milk60 g
-
oil plus extra for greasing20 g
-
sugar1 Tbsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
plain flour360 g
Filling and Assembly
-
fresh shiitake mushrooms2
-
spring onions cut in pieces2
-
white cabbage leaf cut in pieces80 g
-
fresh root ginger cut in round slices (2 mm)20 g
-
garlic cloves2
-
pork mince140 g
-
Japanese soy sauce40 g
-
sugar½ tsp
-
oyster sauce15 g
-
sesame oil10 g
-
water400 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
10 g
Calories
1032 kJ /
246 kcal
Lipides
6 g
Fibre
2.4 g
Glucides
37 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
JAPANESE CUISINE
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 40min
Salmon Fishcakes
1h 50min
Spaghetti Vongole
40min
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5h 30min
Braised Pork and Egg with Rice
45min
Pork and Mushroom Broth
1h 25min
Shrimp Yakisoba
35min
Chicken Stock Paste
45min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35min
Stir Fried Prawns with Dragon Well Tea (Longjing Tea Prawns)
4h 10min
Tomato Focaccia
3h
Cheesecake (unbaked)
5h 30min