Appareils et accessoires
Kerstman macarons
Prép. 1h 10min
Total 3h 20min
40 stuks
Ingrédients
Amandel en poedersuiker
-
amandelpoeder (niet zelfgemaakt)95 g
-
poedersuiker95 g
Om de mengbeker te reinigen
-
water300 g
-
azijn50 g
Italiaanse meringue
-
suiker75 g
-
water20 g
-
eiwitten op kamertemperatuur (65 g)2
-
voedingskleurstof in pasta, rood¼ tl
Framboos en witte chocolade ganache
-
frambozen75 g
-
suiker2 el
-
witte chocolade in stukken150 g
-
roomkaas100 g
Afwerking
-
fondant (suikerpasta) wit20 g
-
fondant (suikerpasta) geel of goud20 g
-
eetbare inkt stift zwart1
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
6.7 mg
Protides
1 g
Calories
276 kJ /
66 kcal
Lipides
3.2 g
Fibre
0.4 g
Graisses saturées
1.3 g
Glucides
8.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feesttafel
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Pas d’évaluation
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Pas d’évaluation
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1h 10min
Carnaval maskers
1h 45min
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Pas d’évaluation
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
Koekjes met chocopasta
1h 40min
Meringue spoken
12h 25min
Suikerpasta
1h 10min
Kerst stol
2h 20min
Napolitaanse cake
Pas d’évaluation
Amandel Spritz-koekjes
1h