Appareils et accessoires
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
Prép. 5min
Total 8h 30min
6 portions
Ingrédients
-
macadamia nuts raw300 g
-
water550 g
-
salt1 ½ tsp
-
citric acid½ tsp
-
nutritional yeast1 tsp
-
ice cold water for water bath
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
587.9 mg
Protides
4.4 g
Calories
1501.4 kJ /
358.8 kcal
Lipides
37.6 g
Fibre
4.5 g
Graisses saturées
6 g
Glucides
7.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
13 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Almond tortillas
1h 30min
TM7 Demo (AU)
1h 30min
Gluten free lentil wraps
3h 40min
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1h
Frozen Yoghurt Bark
Pas d’évaluation
Turkish eggs (cilbir) with Thermomix® Blade Cover
30min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1h 5min
Seeded tahini crackers
1h 10min
Ghee
2h 10min
Karpatka
10h
Gluten free pizza base
35min
Baked pumpkin doughnuts
1h 20min