Appareils et accessoires
Black Forest Gateau
Prép. 2h
Total 45min
12 slices
Ingrédients
Chocolate Sponges
-
dark chocolate small pieces or callets200 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing200 g
-
water100 g
-
caster sugar250 g
-
large eggs3
-
cocoa powder25 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
self-raising flour250 g
-
sour cream80 g
Whipped Cream
-
double cream750 g
-
golden caster sugar75 g
-
natural vanilla extract2 tsp
Assembly
-
tinned pitted black cherries, in syrup (drained weight), syrup reserved200 g
-
dark chocolate shavings50 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 slice
Sodium
307 mg
Protides
8 g
Calories
2903 kJ /
694 kcal
Lipides
49 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
30 g
Glucides
58 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Retro
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Clotted Cream and Strawberry Ice Cream
24h
Banana Bread
1h 50min
Beef Roulades with Gherkins and Red Cabbage
2h 10min
Mocha Cake
3h
Rice Pudding Ice Cream with Peach Coulis
4h 30min
Mini Strawberry and Elderflower Mille Feuille
3h 30min
Red Velvet Cake
1h 20min
Lemon cake
2h
Sponge Cake
1h 50min
Brownies
50min
Berries and Cream Layer Cake
2h 15min
Mini Choux with Strawberries
2h 10min