Versions compatibles
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Saltimbocca en groenten
- 4 stukken kalfsvlees, pezenvrij, zonder bot (elk 110-125 g)
- zout, naar eigen smaak
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 8 verse salieblaadjes
- 8 sneetjes Parma ham (± 100 g)
- 500 g water
- 100 g wortelen, in hapklare stukken
- 150 g peterseliewortel, in hapklare stukken
- 150 g pastinaak, in hapklare stukken
Risotto en afronding saltimbocca
- 60 g Parmezaanse kaas, in stukjes gesneden (3 cm)
- 80 g sjalotten, in tweeën gesneden
- 2 teentjes knoflook
- 50 g extra vergine olijfolie
- 250 g risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 minuten kooktijd
- 80 g witte wijn, droog
- 1 pak saffraan (0,1 g)
- 100 g bevroren doperwten
- 500 g kippenbouillon
- ½ - 1 tl zout, naar smaak
- olie, om te frituren
- 50 g mascarpone
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 3184.6 kJ / 761.2 kcal
- Protides
- 46 g
- Glucides
- 75.8 g
- Lipides
- 28.2 g
- Graisses saturées
- 9.2 g
- Fibre
- 6.5 g
- Sodium
- 1666 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Keine Bewertungen
Charoset
15 Min
Oost-Europese brunch
Keine Bewertungen
Vegan citroen en zwarte thee taart
Keine Bewertungen
Gestoomd paaslam met groentjes
Keine Bewertungen
Geluksbal-raketspiezen
Keine Bewertungen
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2h 30min
Drie soorten melk cake
Keine Bewertungen
Lemon curd
20 Min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5h 30min
Aardbeien mille-feuille
5 Std.
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1 godz. 30 min