Versions compatibles
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Saltimbocca en groenten
- 4 stukken kalfsvlees, pezenvrij, zonder bot (elk 110-125 g)
- zout, naar eigen smaak
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 8 verse salieblaadjes
- 8 sneetjes Parma ham (± 100 g)
- 500 g water
- 100 g wortelen, in hapklare stukken
- 150 g peterseliewortel, in hapklare stukken
- 150 g pastinaak, in hapklare stukken
Risotto en afronding saltimbocca
- 60 g Parmezaanse kaas, in stukjes gesneden (3 cm)
- 80 g sjalotten, in tweeën gesneden
- 2 teentjes knoflook
- 50 g extra vergine olijfolie
- 250 g risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 minuten kooktijd
- 80 g witte wijn, droog
- 1 pak saffraan (0,1 g)
- 100 g bevroren doperwten
- 500 g kippenbouillon
- ½ - 1 tl zout, naar smaak
- olie, om te frituren
- 50 g mascarpone
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 3184.6 kJ / 761.2 kcal
- Protides
- 46 g
- Glucides
- 75.8 g
- Lipides
- 28.2 g
- Graisses saturées
- 9.2 g
- Fibre
- 6.5 g
- Sodium
- 1666 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Vegan Brownies
2h 40min
Sunrise smoothie
Keine Bewertungen
Vegan jus
40min
Charoset
15 min
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45 Min
Mini kaneelbroodjes op een stokje
1 Std. 30 Min
Fruitkroon
Keine Bewertungen
Vegetarische Wellington
2h 10min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Keine Bewertungen
Geroosterde bananen affogato
Keine Bewertungen
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9h
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1 Std. 15 Min