Appareils et accessoires
Carnaval maskers
Prép. 30min
Total 1h 45min
10 stuks
Ingrédients
Het deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken250 g
-
halfgezouten boter koud, in stukken140 g
-
suiker100 g
-
ei1
Decoratie
-
suiker200 g
-
eiwit1
-
citroensap5 druppels
-
voedingskleurstof
-
hagelslag (optionnel)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
116.1 mg
Protides
3.5 g
Calories
1336.6 kJ /
318.9 kcal
Lipides
12 g
Fibre
0.8 g
Graisses saturées
7.8 g
Glucides
48.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Carnaval
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Tumis Buncis
Pas d’évaluation
Champagne en pompelmoes sorbet
Pas d’évaluation
Taartje met chocolade-praliné
Pas d’évaluation
Hersenen cupcakes
1h 40min
Gemalen ijs
5min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14h 55min
Half bolletje vanille en karamel
Pas d’évaluation
Brochette van kippenballetjes met rijst
1h 40min
Vanilleroomijs
12h
Groene biscuittaart
Pas d’évaluation
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Pas d’évaluation
Vleesballetjes met tomatensaus
45min