Seafood Risotto

Seafood Risotto

4.2 245 évaluations
Prép. 20min
Total 40min
6 portions

Ingrédients

  • fresh parsley cut in pieces
    25 g
  • garlic cloves
    2
  • onions quartered
    150 g
  • celery stalks cut in pieces (2 cm)
    80 g
  • olive oil
    25 g
  • dry white wine
    200 g
  • risotto rice (e.g. Arborio, carnaroli)
    400 g
  • tinned chopped tomatoes
    250 g
  • liquid vegetable stock hot
    600 g
  • dried bay leaf
    1
  • saffron
    1 pinch
  • ground cayenne pepper (optional)
    1 pinch
  • fine sea salt or to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper or to taste
    ½ tsp
  • frozen mixed seafood (e.g. prawns, clams, mussels, squid), defrosted
    500 g
  • unsalted butter diced (1 cm)
    70 g
  • lemon freshly squeezed juice only
    ½

Infos nut. par 1 portion

Calories 473.9 kcal / 1982.8 kJ
Protides 16.7 g
Lipides 15.3 g
Glucides 60.6 g
Fibre 1.5 g
Graisses saturées 7.5 g
Sodium 296.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...