Appareils et accessoires
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
Prép. 15min
Total 2h 15min
8 portions
Ingrédients
-
raisins60 g
-
dried apricots, pitted cut in pieces (1 cm)80 g
-
hazelnuts40 g
-
almond milkhazelnut milk260 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
coconut oil, plus extra for greasingvegetable oil70 g
-
plain flour plus extra for dusting380 g
-
sugar60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water500 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
319.3 mg
Protides
6.8 g
Calories
1551 kJ /
370.7 kcal
Lipides
13.5 g
Fibre
3.4 g
Graisses saturées
1.1 g
Glucides
57.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Free From
76 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Peanut Butter Natural Energy Balls
1h
Endless Variations Bread
45min
Citrus Water
35min
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
2h 40min
Soya Milk Bread Rolls
2h 20min
Chocolate Zucchini Mini Loaves
1h 40min
Wholemeal Pitta
1h 35min
Apple and Cinnamon Swirled Bread
1h 50min
Carrot Muffins with Vegan Cream Cheese Icing
40min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2h
Rosemary and Sea Salt Bread
1h 55min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12h 45min