Appareils et accessoires
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
Prép. 15min
Total 2h 40min
6 portions
Ingrédients
-
rolled oats100 g
-
olive oil30 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
tinned coconut milk800 g
-
granulated sugar60 g
-
agar agar flakes2 tsp
-
mangoes flesh only (approx. 2 large mangoes)600 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
386.9 mg
Protides
5.2 g
Calories
1918 kJ /
458.4 kcal
Lipides
20.6 g
Fibre
8.5 g
Graisses saturées
13.5 g
Glucides
66.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
5 Ingredients
70 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Flourish Over Fifty
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Eggplant and Lentil Salad
40min
Garden Green Crêpes
1h 15min
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
3h 40min
Vegan Aioli
5min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce (TM5)
40min
Fluffy Free-from Pancakes or Waffles
30min
Vegan Crème Brûlée
4h 45min
Falafel with Tomato and Coconut Sauce
9h
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
45min
Leftover Vegetable Hummus
10min
Gluten-free Sacher Torte
3h 20min
Vegan Chocolate Chip Cookies
30min