
Appareils et accessoires
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
Prép. 5min
Total 10min
500 g
Ingrédients
-
garlic cloves2
-
fresh basil leaves5 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained and oil reserved (drained weight)200 g
-
cream cheese150 g
-
tinned cannellini beans rinsed, drained100 - 150 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil for drizzling
Infos nut. par 30 g
Calories
71.3 kcal /
298.5 kJ
Protides
2.8 g
Lipides
3.5 g
Glucides
8.9 g
Fibre
1.9 g
Graisses saturées
1.8 g
Sodium
69.9 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

No Waste
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande