
Appareils et accessoires
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
Prép. 10min
Total 55min
2 portions
Ingrédients
-
unsalted butter60 g
-
pears Rocha, quartered, cored (approx. 1 pear)100 g
-
shallots halved50 g
-
fine sea salt2 ½ tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinch
-
pork fillet500 g
-
water1000 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
floury potatoes cut in small pieces (1-2 cm)250 g
-
celeriac cut in small pieces (1-2 cm)250 g
-
double cream100 g
-
ground nutmeg1 pinch
Infos nut. par 1 portion
Calories
868 kcal /
3631.5 kJ
Protides
62 g
Lipides
55 g
Glucides
32 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Table for Two
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande