Appareils et accessoires
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
Prép. 5min
Total 30min
6 portions
Ingrédients
-
shallots halved (approx. 30 g)2
-
olive oil plus 1 Tbsp for frying5 g
-
1 tsp brandy, Frenchcognac1 tsp
-
pink peppercorns1 tsp
-
sour cream300 g
-
unsalted butter for greasing
-
raw prawns, peeled400 g
-
fine sea salt or to taste3 pinches
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh chives chopped1 Tbsp
-
egg yolks from large eggs2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
13.6 g
Calories
908 kJ /
217 kcal
Lipides
16.9 g
Glucides
2.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
More Midweek Meals
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Onion soup
1h 10min
Salmon and Potato Bake with Dill
1h 15min
Chicken Étouffée
45min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Tomato basil chicken stew
35min
Garlic Potatoes with Caraway
1h
Cucumber Soup
25min
Beef Bourguignon
1h 30min
Seafood Risotto
40min