Appareils et accessoires
Quick fruit sponge
Prép. 15min
Total 35min
6 portions
Ingrédients
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra for greasing110 g
-
eggs2
-
icing sugar plus extra for dusting110 g
-
rhubarb (see Tip)130 g
-
plain flour190 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
natural vanilla extract¾ tsp
-
milk45 g
-
salt1 pinch
-
raw sugar for sprinkling1 ½ tsp
-
whipped cream to serve (optional)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Sodium
143.1 mg
Protides
5.7 g
Calories
1497 kJ /
357.8 kcal
Lipides
16.8 g
Fibre
1.3 g
Graisses saturées
10.1 g
Glucides
46.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Meals in a Flash
91 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Brown sugar kumara cake
1h 25min
ANZAC biscuits
40min
Caramel macadamia slice
45min
Basic muffin mix
30min
Chocolate "feed a crowd" cake
1h
Plum and raspberry cobbler
1h 25min
Apple sponge pudding
1h 20min
Gingerbread biscuits
2h 20min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1h 5min
Lemon and coconut blondies
40min
Apple cinnamon muffins
40min
Caribbean carrot cake
2h 10min