Appareils et accessoires
Paashaas macarons
Prép. 30min
Total 48h
40 stuks
Ingrédients
Melkchocolade ganache (2 dagen van tevoren)
-
room, 35% vet120 g
-
honing20 g
-
melkchocolade in stukken140 g
Macarons (de dag ervoor)
-
poedersuiker zelfgemaakt150 g
-
amandelpoeder150 g
-
rode voedingskleurstof (in poeder)1 punt van een mes
-
eiwitten (120 g)4
-
water50 g
-
suiker150 g
Afwerking (dezelfde dag)
-
pure chocolade in stukken80 g
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
1.6 g
Calories
408.7 kJ /
97.8 kcal
Lipides
4.8 g
Fibre
0.6 g
Glucides
11.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Paasmenu
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1h 20min
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Pas d’évaluation
Fatayer met kaas en munt
2h
Marshmallows
2h 30min
Kokos en karamel cheesecake
Pas d’évaluation
Coconut Dream
10min
Gemengde bessen taartjes
Pas d’évaluation
Baba met rum
Pas d’évaluation
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Pas d’évaluation
Gestoomde kip op zijn geheel
Pas d’évaluation
Kerstman macarons
3h 20min
Garnaalkroketten
Pas d’évaluation