
Appareils et accessoires
Żelka pomarańczowa do tortów
Prép. 10min
Total 2h 25min
16 porcji
Ingrédients
-
pomarańczy obranej, bez pestek i białych błonek (albedo), pokrojonej na kawałki (ok. 3 szt.)700 g
-
cukru50 g
-
żelatyny w proszku3 łyżeczki
-
wody3 łyżki
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego30 g
Infos nut. par 1 porcję
Calories
34.1 kcal /
142.7 kJ
Protides
0.8 g
Lipides
0 g
Glucides
8.3 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
0 g
Sodium
1 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

PYSZNE TORTY
22 Recettes
Pologne
Pologne