Appareils et accessoires
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
Prép. 25min
Total 1h
12 stuks
Ingrédients
-
teentje knoflook1
-
Cheddar kaas in stukken40 g
-
water1600 g
-
vastkokende aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)300 g
-
rode bieten (passend in de opening van het mengbeker deksel)350 g
-
olijfolie5 el
-
eierdooier1
-
zout¼ tl
-
gemalen peper3 snuifjes
-
paneermeel en iets meer om in te wentelen90 - 130 g
Yoghurt dip
-
yoghurt150 g
-
olijfolie1 el
-
limoenschil1 tl
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
-
verse peterselie als afwerking½ bos
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
186.8 mg
Protides
3.5 g
Calories
616.5 kJ /
147.4 kcal
Lipides
9 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
13.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Flexitarische smaken
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kabeljauwsoep met Spinazie
40min
Nasi Goreng
40min
Inktvis "à Lagareiro"
Pas d’évaluation
Goulash van linzen en champignons
45min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Pas d’évaluation
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Pas d’évaluation
Vegetarisch Medaillons
Pas d’évaluation
Bosbessen cheesecake-ijs
14h 35min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Pas d’évaluation
Vastensoep
30min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Pas d’évaluation
Virgin passievrucht mojito
10min