Appareils et accessoires
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Prép. 10min
Total 35min
4 porties
Ingrédients
-
water600 g
-
witte asperges geschilt800 g
-
verse zalmfilets (± 130 g elk)4
-
boter in stukken200 g
-
eierdooiers2
-
citroensap2 el
-
zout2 snuifjes
-
gemalen witte peper2 snuifjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
728.3 mg
Protides
44.3 g
Calories
3140.8 kJ /
757.8 kcal
Lipides
62.3 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
33.5 g
Glucides
2.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
De Friend® in de zomer
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45 Min
XXL - Pompoensoep
50 Min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Keine Bewertungen
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 Min
Bechamelsaus
15 Min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Keine Bewertungen
Risotto met Parmezaanse kaas
40 Min
Romige courgettensoep
35 Min
Kruidenvinaigrette
Keine Bewertungen
Hollandaisesaus
15 Min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 Min
Bearnaisesaus
20 Min