Appareils et accessoires
Aardappelpuree en merguez
Prép. 20min
Total 55min
6 porties
Ingrédients
-
water1200 g
-
bloemige aardappelen in stukken1600 g
-
verse pikante worsten (b.v. merguez)10
-
melk500 g
-
zout naar eigen smaak6 snuifjes
-
boter40 g
-
salade bladeren (optionnel) om op te dienen
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1685.5 mg
Protides
28.3 g
Calories
2523.2 kJ /
605 kcal
Lipides
32 g
Fibre
4.8 g
Graisses saturées
18.3 g
Glucides
48.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
De Friend® in de zomer
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Pas d’évaluation
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Pas d’évaluation
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Pas d’évaluation
Virgin appel cider old fashioned
Pas d’évaluation
Gevulde kroketten
Pas d’évaluation
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Pas d’évaluation
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20min
Driekoningentaart met appel en kaneel
3h
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Pas d’évaluation
Gevulde veggieslakken
45min
Marsepein halve maan koekjes
30min
Ovenschotel van aardappelen
1h 30min