Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 100 g zahăr brun deschis
- 25 g ghimbir proaspăt, descojit, tăiat în felii rotunde (2 mm)
- 20 g zeamă de limetă
- 400 g suc de mere
- 2 lingurițe sare de mare
- 2 lingurițe oțet din cidru de mere
- ¼ linguriță cardamom măcinat
- ½ linguriță piper negru boabe
- ½ linguriță semințe de fenicul, uscate
- ½ linguriță fulgi de chilli
- ½ linguriță pudră din boabe de muștar
- 1 lingură compot de mere
- 2 frunze de limetă kaffir, uscate
- 3 căței de usturoi
- 2 anason stelat
- 1 băț de scorțișoară
- 1200 g coaste de porc
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 1017 kJ / 243 kcal
- Protides
- 13.3 g
- Glucides
- 26.4 g
- Lipides
- 9.4 g
Recettes alternatives
Coaste de porc cu bourbon
5 godz. 50 min
Cotlet de porc sous-vide
2 godz.
Chifteluțe din midii, cu maioneză cu chilli
Pas d’évaluation
Pui cu lămâie și usturoi
30min
Chifteluțe de curcan în sos de mărar
Pas d’évaluation
Tartă cu cheag de portocale
1 Std. 20 Min
Cotlete de porc sous-vide cu salată de mere
2h 40min
Smoothie de pepene galben, la bol
50 Min
Millefeuille cu ciocolată și caramel
Pas d’évaluation
Tort de portocală întreagă cu sirop cu mirodenii
2 Std. 20 Min
Pulpe de pui sous-vide
1 Std. 35 Min
Pui cu boia și sos de smântână
1 Std. 15 Min