Appareils et accessoires
Squid Ink Pasta
Prép. 20min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
all-purpose flour plus extra to dust7 oz
-
large eggs2
-
squid ink, liquid (see Tip)½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
sea salt
-
water to boil
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
176.9 mg
Protides
9.4 g
Calories
1083.8 kJ /
259.1 kcal
Lipides
7.1 g
Fibre
1.4 g
Graisses saturées
1.7 g
Glucides
38.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Noir
14 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Loaded Potato Soup
30min
Thai Pork with Green Mango Salad (Diabetes)
45min
Candied Strawberries
35min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2h 10min
Shrimp Orzo with Peas
30min
Brazilian Limeade
10min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45min
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5h 45min
Artichoke Fettuccine Alfredo
Pas d’évaluation
Vegan Creamy Tomato Soup
30min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30min