Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg

Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg

4.4 9 évaluations
Prép. 15min
Total 1h 25min
4 portion

Ingrédients

  • chicken leg quarters, skin on, bone in (approx. 2 legs), deboned
    18 oz
  • light soy sauce
    2 tsp
  • ground white pepper
    ¼ tsp
  • large eggs
    3
  • water divided
    55 oz
  • salt divided
    2 tsp
  • fresh ginger to taste
    2 oz
  • garlic cloves
    2
  • vegetable oil
    1 oz
  • rice
    11 oz
  • chicken stock cube
    1
    1 tsp chicken stock powder, homemade or store-bought
  • pandan leaves (see Tip)
    2
    ½ tsp lemongrass paste
  • yellow onions cut into pieces
    1 ½ oz
  • potatoes cubed
    2 oz
  • tomatoes cut in wedges
    2 oz
  • carrots cubed
    4 oz

Infos nut. par 1 portion

Calories 637 kcal / 2663 kJ
Protides 31 g
Lipides 24 g
Glucides 72 g
Fibre 4 g
Graisses saturées 7 g
Sodium 1488 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...