Steamed Siew Mai

Steamed Siew Mai

5.0 6 évaluations
Prép. 5min
Total 5h
30 pieces

Ingrédients

Siew Mai Skin
  • water
    50 g
  • low protein flour plus extra for dusting
    150 g
  • egg yolks (approx. 30g)
    2
  • salt
    1 pinch
Fillings
  • fresh shiitake mushrooms diced
    30 g
  • chicken drumsticks, skinless boneless, cut in cubes (3 cm)
    300 g
  • salt
    1 tsp
  • white pepper powder
    ¼ tsp
  • fresh prawn flesh medium size, patted dry, flatten with knife, cut in small pieces
    300 g
  • cornflour (starch)
    1 tsp
  • sugar
    1 tsp
  • sesame oil plus extra for greasing
    2 tsp
  • fish roe (ebiko) to garnish
    1 pinch
  • water
    500 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 piece

Sodium 1 mg
Protides 4 g
Calories 219 kJ / 53 kcal
Lipides 2 g
Fibre 87 g
Graisses saturées 0 g
Glucides 5 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...