Lai Chi Kang (Longan Dessert)

Lai Chi Kang (Longan Dessert)

4.3 4 évaluations
Prép. 5min
Total 1h 10min
15 portions

Ingrédients

  • water
    1500 g
  • pandan leaves tied into knot
    2
  • candied winter melon cut in halves
    100 g
  • brown sugar
    50 - 100 g
  • dried longans
    50 g
  • red dates
    50 g
  • white fungus soaked to soften, hard part removed, cut in small pieces
    10 g
  • lemon (optionnel)
    1 slice
  • basil seeds (optionnel) soaked in 200 g water for 15 minutes
    1 tsp
  • malva nuts (optionnel) soaked in 300 g water for 15 minutes
    4
  • raisins (optionnel)
    10 g
  • pearl barley (optionnel) cooked (see tips)
    20 g
  • roasted peanuts (optionnel)
    20 g
  • small sagos (optionnel) cooked
    20 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1 mg
Protides 1 g
Calories 293 kJ / 70 kcal
Lipides 1 g
Fibre 1 g
Graisses saturées 0 g
Glucides 16 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...