Appareils et accessoires
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM5)
Prép. 30min
Total 1h 45min
4 portions
Ingrédients
-
rice vermicelli (Korean style, see tip)120 g
-
dried shiitake mushrooms5 g
-
water plus extra for cooking noodles2000 g
-
caster sugar3 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
light soy sauce3 Tbsp
-
toasted sesame oil4 Tbsp
-
beef fillet steak cut in thin strips (approx. 1 cm x 5 cm)300 g
-
carrots cut in lengths (5 cm)200 g
-
onion halved150 g
-
fresh button mushrooms150 g
-
medium eggs2
-
fine sea salt plus ½ tsp2 pinches
-
fresh spinach leaves150 g
-
garlic cloves4
-
vegetable oil20 g
-
sesame seeds, toasted for sprinkling
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
969.9 mg
Protides
24.8 g
Calories
2317.3 kJ /
553.8 kcal
Lipides
32.8 g
Fibre
4.1 g
Graisses saturées
8.1 g
Glucides
41 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slicing and Grating (TM5)
44 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Fruit Smoothie
Pas d’évaluation
Coconut Milk Crushed Ice with Fruit
Pas d’évaluation
Steamed Potato Tortilla (TM5)
45min
Peanut Milk and Patties
8h 55min
Mussels with Garlic Sauce
2h 40min
Garlic Lobster Ciabatta Pizza - Pizza ciabatta con aragosta all'aglio
11h
Pizza with Courgettes
2h 40min
Carrot Juice
5min
Potato Pancakes
45min
Orange Julius
5min
Fluffy Japanese Cheesecake
1h 50min