Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM5)

Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM5)

Pas d’évaluation
Prép. 30min
Total 1h 45min
4 portions

Ingrédients

  • rice vermicelli (Korean style, see tip)
    120 g
  • dried shiitake mushrooms
    5 g
  • water plus extra for cooking noodles
    2000 g
  • caster sugar
    3 tsp
  • ground black pepper
    ¾ tsp
  • light soy sauce
    3 Tbsp
  • toasted sesame oil
    4 Tbsp
  • beef fillet steak cut in thin strips (approx. 1 cm x 5 cm)
    300 g
  • carrots cut in lengths (5 cm)
    200 g
  • onion halved
    150 g
  • fresh button mushrooms
    150 g
  • medium eggs
    2
  • fine sea salt plus ½ tsp
    2 pinches
  • fresh spinach leaves
    150 g
  • garlic cloves
    4
  • vegetable oil
    20 g
  • sesame seeds, toasted for sprinkling

Infos nut. par 1 portion

Calories 553.8 kcal / 2317.3 kJ
Protides 24.8 g
Lipides 32.8 g
Glucides 41 g
Fibre 4.1 g
Graisses saturées 8.1 g
Sodium 969.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...