Appareils et accessoires
Ginger and Pear Pie (TM5)
Prép. 10min
Total 40min
10 portions
Ingrédients
-
pears peeled, cored and halved400 g
-
fresh root ginger peeled, cut in slices (2 mm)20 g
-
medium eggs2
-
caster sugar120 g
-
Greek yoghurt250 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
vegetable oil70 g
-
plain flour220 g
-
baking powder2 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
icing sugar for dusting20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 10 portions
Sodium
1196.8 mg
Protides
58.5 g
Calories
10761.1 kJ /
2572 kcal
Lipides
81.9 g
Fibre
18.8 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
404.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slicing and Grating (TM5)
44 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Spiced Apple Pie
2 h
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Quinoa Burger and Yellow Tomato Ketchup
2 h
Leftover Chicken Fajitas
1 h 20 min
Banana Bread
1 h 50 min
Pulled Pork Burgers
4 h 50 min
Crunchy Peanut and Chocolate Cereal Bars
1 h
Healthy Pancake Muffins
1 h 25 min
Oat slice
1 h 40 min
Ham, Egg and Chips
30 min
Turkey Burgers with Caramelised Onion and Pepper
30 min
Beef Burger with Melting Cheese Centre
45 min