Appareils et accessoires
Herfstlimonade/Virgin sangria
Prép. 10min
Total 35min
6 glazen
Ingrédients
-
gevriesdroogde frambozen10 g
-
suiker10 g
-
water1500 g
-
frambozen plus extra om te serveren200 g
-
rode appel ontdaan van klokhuis, ongeschild, in stukjes gesneden, plus extra, in blokjes gesneden (1 cm), om te serveren150 g
-
granaatappelpitten plus extra om te serveren100 g
-
vers geperst citroensap30 g
-
honing plus extra om te coaten.50 g
-
Prosecco wijn, sprankelend, om te serverenmineraal water, bruisend om te serveren
-
ijsblokjes voor het serveren (zie tip)
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 glas
Sodium
1.8 mg
Protides
0.3 g
Calories
366.8 kJ /
87.7 kcal
Lipides
0.8 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
16.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Roze herfst
7 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Pas d’évaluation
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Pas d’évaluation
Gevouwen kruidenbrood
1h 10min
Zalm en koolsla broodbeleg
15min
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Pas d’évaluation
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5h 50min
Geluksbal-raketspiezen
Pas d’évaluation
Glutenvrije peperkoekkoekjes
2h 35min
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14h 20min
Gefermenteerde rode uien
96h
Rendang met Gele Kleefrijst
2h 45min
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min