Appareils et accessoires
Herfstlimonade/Virgin sangria
Prép. 10min
Total 35min
6 glazen
Ingrédients
-
gevriesdroogde frambozen10 g
-
suiker10 g
-
water1500 g
-
frambozen plus extra om te serveren200 g
-
rode appel ontdaan van klokhuis, ongeschild, in stukjes gesneden, plus extra, in blokjes gesneden (1 cm), om te serveren150 g
-
granaatappelpitten plus extra om te serveren100 g
-
vers geperst citroensap30 g
-
honing plus extra om te coaten.50 g
-
Prosecco wijn, sprankelend, om te serverenmineraal water, bruisend om te serveren
-
ijsblokjes voor het serveren (zie tip)
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 glas
Sodium
1.8 mg
Protides
0.3 g
Calories
366.8 kJ /
87.7 kcal
Lipides
0.8 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
16.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Roze herfst
7 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gebakken Matcha-Havermoutpap
Pas d’évaluation
Chicago deep dish-pizza
Pas d’évaluation
Groentepannenkoekjes
20min
Pizza-Burrata
1h 40min
Ravioli Soep met Rundsvlees
Pas d’évaluation
Geode cake
Pas d’évaluation
Pizza Diavola
Pas d’évaluation
Temaki Sushi
Pas d’évaluation
Portugees brood (Pão de água)
3h 30min
Naan (Hindoe brood)
2h
Mini monsters
1h 25min
Koekjes met chocoladedragees
1h