Appareils et accessoires
Herfstlimonade/Virgin sangria
Prép. 10min
Total 35min
6 glazen
Ingrédients
-
gevriesdroogde frambozen10 g
-
suiker10 g
-
water1500 g
-
frambozen plus extra om te serveren200 g
-
rode appel ontdaan van klokhuis, ongeschild, in stukjes gesneden, plus extra, in blokjes gesneden (1 cm), om te serveren150 g
-
granaatappelpitten plus extra om te serveren100 g
-
vers geperst citroensap30 g
-
honing plus extra om te coaten.50 g
-
Prosecco wijn, sprankelend, om te serverenmineraal water, bruisend om te serveren
-
ijsblokjes voor het serveren (zie tip)
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 glas
Sodium
1.8 mg
Protides
0.3 g
Calories
366.8 kJ /
87.7 kcal
Lipides
0.8 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
16.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Roze herfst
7 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Pas d’évaluation
Krokante Onsen Eieren met Kool
Pas d’évaluation
Sangria met Frambozen en Basilicum
40min
Aardappel-wortel hapjes
40min
Vegan pudding
15min
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Pas d’évaluation
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Pas d’évaluation
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Pas d’évaluation
De eerste hap: Zalm met Groenten
Pas d’évaluation
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Pas d’évaluation
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35min
Granaatappel Mojito
10min