Versions compatibles
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 450 g cauliflower, cut into florets
- 80 g onion, cut into halves
- 7 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 tsp extra virgin olive oil
- 1 tsp ground cumin
- 2 tsp curry powder (see Tip)
- ½ tsp ground cardamom
- ¼ tsp ground cloves
- ¼ tsp ground black pepper
- 400 g canned cherry tomatoes, no-added salt
- 120 g water
- 400 g canned chickpeas, no-added salt, rinsed and drained
- 140 g natural yoghurt, high protein (see Tip)
- 400 g boneless lamb leg steaks, cut into pieces (2 cm)
- Infos nut.
- par 4 portions
- Calories
- 6100 kJ / 1460 kcal
- Protides
- 153 g
- Glucides
- 83 g
- Lipides
- 53 g
- Graisses saturées
- 16 g
- Fibre
- 25 g
- Sodium
- 628 mg
Recettes alternatives
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30 Min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 Min
Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)
40 Min
Lamb sausage ragu
30 Min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55min
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40 Min
Easy lamb hotpot
2h
Beef and cashew nut yellow curry
25min