Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)

Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)

3.5 19 évaluations
Prép. 10min
Total 25min
4 portions

Ingrédients

  • cauliflower cut into florets
    450 g
  • onion cut into halves
    80 g
  • fresh coriander leaves only
    7 sprigs
  • extra virgin olive oil
    4 tsp
  • ground cumin
    1 tsp
  • curry powder (see Tip)
    2 tsp
  • ground cardamom
    ½ tsp
  • ground cloves
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • canned cherry tomatoes no-added salt
    400 g
  • water
    120 g
  • canned chickpeas no-added salt, rinsed and drained
    400 g
  • natural yoghurt high protein (see Tip)
    140 g
  • boneless lamb leg steaks cut into pieces (2 cm)
    400 g

Niveau

facile


Infos nut. par 4 portions

Sodium 628 mg
Protides 153 g
Calories 6100 kJ / 1460 kcal
Lipides 53 g
Fibre 25 g
Graisses saturées 16 g
Glucides 83 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...