
Appareils et accessoires
Fish Ceviche
Prép. 25min
Total 3h 25min
4 portions
Ingrédients
-
fresh white fish cut into pieces (1 cm/½ in.) e.g., cod, red snapper, sole or grouper510 g
-
salt to taste, divided1 ½ tsp
-
lime juice200 g
-
Roma tomatoes quartered and seeded (approx. 3 tomatoes)200 g
-
red onions cut into pieces100 g
-
vegetable oil140 g
-
oregano, dried (optionnel) to taste1 tsp
-
cilantro, fresh leaves only, plus extra to garnish15 g
-
avocado cubed (1 cm/½ in.)1
-
corn tostadas to serve
-
limes cut into wedges, to serve2
-
hot sauce to serve
Infos nut. par 1 portion
Calories
564.8 kcal /
2372 kJ
Protides
28 g
Lipides
43.5 g
Glucides
18.3 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
6 g
Sodium
1105 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Cancun Mexico
10 Recettes
Canada
Canada