Versions compatibles
Fusilli cu pesto, fasole verde și cartofi - Pasta alla genovese
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 50 g parmezan, bucăți (2 cm)
- 30 g pecorino, bucăți (2 cm)
- 30 g semințe de pin, prăjite
- ½ cățel de usturoi
- 80 g frunze de busuioc proaspăt
- 130 g ulei de măsline extravirgin
- 3 lingurițe sare de mare
- 250 g cartofi, cuburi (2 cm)
- 1200 g apă, plus pentru gătirea pastelor
- 400 g paste uscate, tip fusilli
- 100 g fasole verde proaspătă, tăiate bucăți (3-4 cm)
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 2217 kJ / 530 kcal
- Protides
- 15 g
- Glucides
- 56 g
- Lipides
- 29 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Hummus de mazăre și fasole
25 min
Bile proteice cu migdale și nuci pecan
10 Min
Batoane energizante cu fulgi de ovăz și banane
1h 10 min
Suc Rise and Shine
Pas d’évaluation
Saltimbocca cu legume și Risotto Milanese
Pas d’évaluation
Cordial de ghimbir
Pas d’évaluation
Fulgi de ovăz cu mere coapte
1 Std.
Zinger cu grapefruit și ghimbir
10 Min
Batoane granola cu merișoare și nuci de macadamia
Pas d’évaluation
Tocană de miel cu chimion și vinete
1h 10 min
Negrese cu ciocolată amăruie
1 Std. 55 Min
Pui basc
1h 10 min